Arvomme

.....

Asiakas


Toimintamme tavoitteena on tyytyväinen asiakas.

Haluamme kohdata asiakkaan ateriatoimitusten yhteydessä, ja näin samalla varmistua, että kaikki on hyvin. Vaihdamme muutaman sanan, muistaen kumminkin vielä aterioitaan odottavat asiakkaat. Kuuntelemme enemmän kuin mielellämme ruokatoiveita ja pyrimme niitä mahdollisuuksien rajoissa toteuttamaan. Meille on tärkeää, että ruoasta tulee hyvä mieli ja kylläinen olo.

Ateria


Toinen tärkeä asia meille on puhtaat ja laadukkaat raaka-aineet. Käytämme mahdollisimman paljon kotimaisia ja paikallisia raaka-aineita. Haluamme tarjota asiakkaalle hyvä hinta-laatusuhteisia aterioita.


Astia


Haluamme jättää jälkipolvillemme mahdollisimman puhtaan luonnon. Tästä syystä pyrimme välttämään mahdollisimman paljon luontoa kuormittavia kuten muovisia pakkauksia.

Lounasrasiamme ovat kartonkia. Keittoastiana käytämme biohajoavasta kartongista valmistettua kulhoa, jossa on niin ikään biohajoava kansi (CPLA).

Edellämainituissa pakkauksissa ruoan voi lämmittää myös turvallisesti ja vaivattomasti mikroaaltouunissa.

Salaatti- ja jälkiruoka-astiallemme olemme yrittäneet löytää kartonkista vaihtoehtoa, mutta käytössä testaamamme pakkaukset eivät ole ikävä kyllä vakuuttaneet meitä toimivuudellaan. Tästä syystä pakkaamme salaatit ja jälkiruoat toitaiseksi vielä muoviseen rasiaan.. Suosittelemme näiden rasioiden uudelleen käyttöä, vaikkapa marjoja pakastettaessa.

Tarkempia tietoja ja kierrätysohjeet toimitamme asiakkaalle asiakassuhteen alkaessa, sekä pyydettäessä tai muutoksien yhteydessä.